Powerliftingkampen.nl

Anne Hoffmans

Anne Hoffmans

Biografie

1. Wanneer ben je met powerliften begonnen en wanneer ben je bij het team gekomen?
5 december 2015 was mijn eerste zondag ochtend training en ook mijn eerste training voor het powerliften, die ochtend hebben we, Maikel, Bas, Danielle en ik bij oefeningen gedaan, dumbel press, flyeren en biceps, triceps.
ik was in de veronderstelling dat ik best goed in vorm was maar de enorme spierpijn die daarna volgde was niet te harden maar ben wel lekker door gegaan.
Ik vond het enorm leuk om te doen en met Maikel als motivatie was het makkelijk om mezelf steeds weer naar die sportschool te slepen en ben ik na 3 weken lid geworden van het team.

2. Wat is de reden dat je bent gaan powerliften?
Ik was regelmatig in de sport school te vinden,  gewichten vond ik altijd wel leuk alleen ja, weet ik veel hoe ik een oefening goed moet uitvoeren en voor welke spier groepen ze nou bedoeld zijn. Toen ik Maikel tegen kwam en hij vroeg of ik een keer mee wou trainen nam ik die uitdaging met beide handen aan. Goede begeleiding en leuke mensen om me heen wat wil je nog meer. Ik wou het eerst even aan kijken en gewoon lekker mee doen, in die tijd (april vorig jaar) ging een groot deel van team kampen (die ik op dat moment niet kende) mee doen aan de open Duitse. Er was 2 weken voor die wedstrijd een centrale training in Emmeloord. Daar was ik dan tussen al die grote fanatiekelingen beetje als klein hoopje met verwondering te kijken. Vond het allemaal wel spannend en durfde niet echt mee te doen maar daar was Harm! Kom hier meid! je hoort erbij zo warm en hartelijk dus daar ging ik, toch maar even mee squaten. Team kampen ja gewoon super leuk! ik voelde me na die dag ook echt deel van het team en heb besloten dat ik wedstrijden mee wou draaien. Tot op de dag van vandaag heb ik er nog steeds heel veel lol van en merk ik dat ik ook steeds sterker word wat me ook zeer motiveert om verder te gaan met power liften.

3. Wat is jouw doel (in gewichten en/of uiterlijk) voor 2017?
In gewichten:  100 kg squat
65 kg bank
130 kg deadlift
uiterlijk: dat ik maar net zo sexy, mooi en fit mag worden als sonja

4. Train je RAW of met Equipement?
Raw

5. Wat eet je allemaal om je doel te bereiken?
Veel eiwitten, probeer om voornamelijk rund en kip te eten en van het vette ongezonde spul af te blijven zodat ik veel energie heb voor de trainingen.
gaat niet altijd even goed maar ja ik hou nou eenmaal van eten.

6. Heb je speciale rituelen voordat je aan de wedstrijd gaat beginnen?
Nerveus tegen iedereen zeggen dat ik niet nerveus ben.

7. Wat doe je naast het powerliften? Hobbies, werk etc
Ik heb een parttime baan op de technische dienst bij Het licht equipment rental in amsterdam, hier werk ik 24 uur per week op variërende dagen.
Daarnaast ben ik freelance lichttechnicus.
Ik mag graag lezen, eten met vrienden, motor rijden en lekker naar het bos met de honden.

Goal KG Bench 65
Goal KG Squat 100
 Goal KG Deadlift 130